Pakej percutian

Cara paling mudah untuk pergi bercuti ialah dengan mangambil pakej percutian. Anda tidak perlu bersusah-payah mencari hotel untuk menginap, tempat menarik yang hendak dilawati, tempat makan, harga tiket aktiviti atau merancang itinerari. Anda cuma sediakan pakaian yang sesuai dan wang saku. Tidak perlu peningkan kepala.

Berikut ialah beberapa pakej percutian popular yang boleh anda pertimbangkan.

Pakej percutian murah Pulau Pangkor 3 hari 2 malam

Pulau Pangkor sangat terkenal dengan pantai yang bersih dan suasana yang mendamaikan. Sesuai dijadikan destinasi untuk satu keluarga dan berbulan madu.

Pantai cantik di Pulau Pangkor

Kami menyediakan pakej murah ke Pulau Pangkor 3 hari 2 malam untuk 4 0rang sehingga 6 orang dalam satu kumpulan. Harga yang sangat murah RM240 SEORANG.

Bot Island hopping

Pakej termasuk
-Penginapan 2 malam
-Sarapan pagi

Pakej percutian bajet keluarga 3hari 2malam ke Langkawi

Pakej percutian bajet untuk keluarga 3hari 2 malam. Kami menyediakan pakej khas untuk anda yang ada keluarga yang besar dan ramai, masih mencari-cari pakej murah tanpa keluarkan kos yang banyak untuk melancong bersama keluarga.

Dataran Lang, Kuah Langkawi

Cepat-cepat tempahan masih dibuka sehingga hujung tahun. Pakej termasuk penginapan 2 malam di Guesthouse menarik di Langkawi.

Harga pakej hanya RM85.00 SEORANG untuk 12 pax dalam satu kumpulan.

Pakej percutian keluarga 3hari 2malam ke Langkawi

Kami menawarkan pakej percutian murah untuk keluarga yang besar dengan harga yang paling murah. Pakej percutian keluarga ini selama 3hari 2malam. Pakej ini termasuk kos penginapan, kos pengangkutan dan kos aktiviti island hopping. Minimum peserta 10 ke 12 orang satu keluarga.
Harga pakej ini untuk hari biasa. Harga pakej akan berubah pada cuti umum, cuti sekolah dan cuti minggu. Kekosongan bilik bergantung pada tarikh anda membuat tempahan. Anda dicadangkan untuk membuat tempahan sebulan awal.

Pakej percutian bajet ke Langkawi 3 hari 2 malam

Aktiviti Banana Boat

Kami menyediakan pakej percutian bajet ke Langkawi dengan harga yang sangat berpatutan. Pakej untuk penginapan satu bilik (2-3 orang) untuk pakej 3 hari 2 malam boleh didapati dengan harga semurah RM180 seorang. Pakej termasuk penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa dan island hopping. Terdapat tiga jenis pakej murah ke Langkawi yang boleh dipilih iaitu: