Pakej percutian bajet ke Langkawi 3 hari 2 malam

Kami menyediakan pakej percutian bajet ke Langkawi dengan harga yang sangat berpatutan. Pakej untuk penginapan satu bilik (2-3 orang) untuk pakej 3 hari 2 malam boleh didapati dengan harga semurah RM180 seorang. Pakej termasuk penginapan 3 hari 2 malam, kereta sewa dan island hopping. Terdapat tiga jenis pakej murah ke Langkawi yang boleh dipilih iaitu:

Pakej A - RM200 seorang
Hotel bajet di Pantai Cenang atau pekan Kuah, Langkawi.

Pakej B - RM220 seorang
Hotel bajet di sekitar Pantai Cenang atau pekan Kuah, Langkawi.

Pakej C - RM240 seorang
Hotel bertaraf 1-3 bintang disekitar Pekan Kuah, Langkawi.

Harga pakej Langkawi yang ditawarkan ini tidak termasuk peak season, musim cuti sekolah dan juga cuti umum. Harga pakej juga tertakluk kepada kekosongan bilik hotel. Anda digalakkan membuat tempahan awal. Untuk mendapat maklumat lanjut sila hubungi kami. Jom melancong bersama kami.

Aktiviti: 

Island Hopping sekali sahaja. Anda boleh memilih untuk sesi pagi (9am - 2pm) atau sesi petang (2pm - 6pm). Anda akan dibawa melawat tiga buah pulau iaitu Pulau Dayang Bunting, Pulau Beras Basah dan Pulau Singa.

Pulau Beras Basah

Di Pulau Dayang Bunting anda akan diberikan masa selama 1 jam untuk berenang dan mandi di tasik ini. Di Pulau singa anda diberikan peluang untuk melihat burung helang dan Pulau Beras basah. Aktiviti ini mengambil masa selama 4 jam.

Tasik Dayang Bunting

Jadual aktiviti

Island hopping:
Sesi pagi (9am - 2pm)
Sesi petang (2pm - 6pm)

Pakej termasuk:
Pengangkutan
Penginapan
 
Telefon: 0195680780 (9am - 6pm)
Lokasi