Homestay

Salah satu percutian menarik yang ditawarkan di Malaysia ialah program homestay. Ia membolehkankan pelancong melihat dengan lebih dekat dan merasai sendiri cara hidup dan kebudayaan masyarakat tempatan. Dibawah ialah antara program homestay yang ditawarkan kepada pelancong. Anda boleh dapatkan maklumat mengenai program homestay kerajaan negeri dan juga persendirian yang menarik untuk dijadikan lokasi percutian.

Mutiara Homestay Tangkak, Johor

Anda merancang untuk bercuti ke Tangkak, Johor? Jika anda ingin menginap di homestay, ada sebuah homestay yang menarik dan strategik yang boleh anda pilih iaitu Mutiara Homestay. Ia sangat sesuai dijadikan tempat penginapan kerana lokasi yang cantik dan tidak jauh dari pekan. Selain itu, Mutiara Homestay Tangkak juga berhampiran dengan tempat-tempat di bawah

Tags

RnR Homestay, Langkawi

RnR Homestay Langkawi

Mencari homestay yang murah dan bajet di Langkawi untuk keluarga yang besar dan ramai? RnR Homestay sangat sesuai untuk dikediami oleh keluarga yang besar. Rumah yang sangat luas dan cantik dapat memuatkan sehingga 12 orang tetamu pada satu masa. Perabot yang disusun rapi dengan kelengkapan bilik tidur yang selesa menjadikan RnR Homestay sebagai pilihan utama para pengunjung ke Langkawi.

Lokasi berdekatan

Tempat yang strategik menjadi tarikan utama RnR Homestay kerana berdekatan dengan:

Tags